Uitnodiging RibbonWood Agile Safari bij KPN


Donderdag 8 februari 15:00 – 19:00 Adam (KPN)

plaatjeagilesafarifb.png

Op donderdag 8 februari organiseert RibbonWood een agile safari bij KPN. Dit is een vernieuwd concept als vervolg op de RibbonWood seminars. De eerste staat in het teken van agile (wendbaarheid).

Meer weten of direct inschrijven?

Agile is een manier van organiseren: kleiner, meer klantgericht, met zo weinig mogelijk papier. KPN werkt sinds 2013 met agile en zelfsturing als onderdeel van het simplificatie en innovatie programma. Met de resultaten zijn meerdere prijzen gewonnen.

Als manager of directeur ben je voortdurend op zoek naar nieuwe manieren van werken. Je hebt wel eens van agile gehoord of bent daar wellicht al op een bepaalde manier mee bezig. Dan is het prettig en nuttig eens bij anderen te kijken.

Kom de praktijk bij KPN ervaren en leer meer over de werking van zelfsturing, squads, tribes en guilds. Na een korte ontvangst en onderlinge kennismaking bezoeken we de werkvloer van KPN. We sluiten af met een discussie zodat je de kans krijgt vragen te stellen en via intervisie met anderen tot nieuwe inzichten kan komen. Uiteraard delen wij ook inzichten uit de RibbonWood veranderpraktijk.

Programma
15:00 Ontvangst
15:30 Safari op werkvloer
17:30 Napraten
18:00 Borrel
19:00 Einde

We zouden het leuk vinden als je komt! We zien jouw reactie graag tegemoet. Als je dit wel leuk vindt, maar deze keer verhinderd bent, horen we het ook graag. Als je je inschrijft ontvang je een bevestiging en een factuur. Mochten we eventueel vol zitten dan word je op de reservelijst geplaatst. Voel je overigens vrij om ook een collega of introducé in te schrijven waarvan je het idee hebt dat hij/ zij dit eigenlijk niet mag missen.

Wees er wel snel bij, er is ruimte voor 30 deelnemers.
De Safari kost slechts €95 pp exclusief BTW. Dit bedrag wordt minus de kosten gestort in Klasse Contact (www.klassecontact.nl) van KPN als goed doel.

fotokpnklassecontact.png

KPN Amsterdam (Teleportboulevard 121, 1043 EJ Amsterdam) is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer (Station Sloterdijk). De auto parkeren kan bij Station Sloterdijk of Aristo Zalen.

Wij verwelkomen je graag bij deze inspirerende en informatieve sessie.

Meer weten of direct inschrijven?

Hartelijke groet,
Kees Lindhout & Femmeke Ruisch.