Human Resource Intervisie en Innovatie platform - HRI2


Dinsdag 16 januari 2018 start het Human Resource Intervisie en Innovatie platform HRI2. Schrijf je nu in. Klik op bijgaande link voor meer informatie over dit unieke en vernieuwende programma waarin deelnemers hun innovatie krachten bundelen. Het doel van HRI2 is een grotere scope en/of implementatie snelheid van uw strategische HR agenda.

In het kort

  • Een community van mensen die graag kennis delen en leren van anderen. HR leiders, managers en senior professionals die staan voor relevante en waardevolle innovatie van HR. Bijvoorbeeld van de beoordelingssyclus.
  • U werkt aan de thema’s en uitdagingen van uw eigen organisatie, krijgt interactieve toegang tot kennis en ervaringen van anderen en leert het 10S model toe te passen op uw eigen programma’s en projecten.
  • Het platform bestaat uit een serie ven 3 bijeenkomsten van 10:00 tot 19:30 (16 januari, 5 juni en 5 november 2018) en wordt voorafgegaan door persoonlijke intakes. Tijdens de bijeenkomsten worden onderzoeksvragen (of pilots) gedefinieerd die tussen de bijeenkomsten worden uitgevoerd. Terugkoppeling van resultaten vindt plaats in de volgende bijeenkomst.
  • Uw investering bedraagt €2.495,= ex. BTW voor de gehele jaar cyclus. Daarna blijft u lid van de HRI2 community waarin de resultaten van andere jaarcycli gedeeld worden en deelnemers/organisaties met elkaar verbonden blijven.

HRI2 resultaten

  • Grotere scope en snelheid voor onderzoeksvragen of pilots die onderdeel zijn van uw strategische HR agenda.
  • Toegang tot opzet en ervaringen van onderzoeksvragen en/ of pilots bij alle deelnemende organisaties in een uniform format in het Nederlands en Engels.
  • Kennis en ervaring met het 10s Change Management Framework.
  • Intensieve en hoogwaardige uitbreiding van uw netwerk en lid van de HRI2 community.
  • Positieve en innovatieve PR bij verkiezing HRI2 innovatie van het jaar waarbij alle onderzoeksvragen en/ of pilots genoemd worden. En uiteraard de kans om deze mooie prijs te winnen als deelnemer!

Aanmelden

Direct aanmelden, vragen stellen, of wilt u dst wij contact met u opnemen? Volg dan deze link. U komt dan op onze site voor het Change Management Framework. Dit is de site voor onze opleidingen en trainingen.