RibbonWood lanceert Human Resource Intervisie en Innovatie platform - HRI2


12 - Oktober 2017

Dinsdag 16 januari 2018 start het Human Resource Intervisie en Innovatie platform HRI2. Schrijf je nu in. Klik op bijgaande link voor meer informatie over dit unieke en vernieuwende programma waarin deelnemers hun innovatie krachten bundelen. Het doel van HRI2 is een grotere scope en/of implementatie snelheid van uw strategische HR agenda.

In het kort

  • Een community van mensen die graag kennis delen en leren van anderen. HR leiders, managers en senior professionals die staan voor relevante en waardevolle innovatie van HR. Bijvoorbeeld van de beoordelingssyclus.
  • U werkt aan de thema’s en uitdagingen van uw eigen organisatie, krijgt interactieve toegang tot kennis en ervaringen van anderen en leert het 10s model toe te passen op uw eigen programma’s en projecten.
  • Het platform bestaat uit een serie van 3 bijeenkomsten van 10:00 tot 19:30 (16 januari*, 5 juni* en 5 november* 2018) en wordt voorafgegaan door persoonlijke intakes. Tijdens de bijeenkomsten worden onderzoeksvragen (of pilots) gedefinieerd die tussen de bijeenkomsten worden uitgevoerd. Terugkoppeling van resultaten vindt plaats in de volgende bijeenkomst.
  • Uw investering bedraagt €2.495,= ex. BTW voor de gehele jaar cyclus. Daarna blijft u lid van de HRI2 community waarin de resultaten van andere jaarcycli gedeeld worden en deelnemers/organisaties met elkaar verbonden blijven.

*of in overleg met de deelnemers bij voldoende inschrijvingen op een andere start datum

HRI2 concrete deliverables:

  • Persoonlijk intake gesprek met heldere formulering van uw vragen en probleemstellingen.
  • Een reader met de rode draad van alle intake gesprekken t.b.v. de voorbereiding van de 1e platformbijeenkomst.
  • Mini masterclass changemanagement framework 10s tijdens de 1e platform bijeenkomst.
  • Reader van de tussenresultaten per platform bijeenkomst.
  • Toegang tot alle best practices deelnemende bedrijven in een standaard format in het Nederlands en Engels (via reader en online HRI2 community).

Aanmelden

Direct aanmelden, vragen stellen, of wilt u dat wij contact met u opnemen? Volg dan deze link. U komt dan op onze site voor het Change Management Framework. Dit is de site voor onze opleidingen en trainingen.

Naar het overzicht