Masterclass Veranderkunde open inschrijving start nu!


07 - April 2016

RibbonWood organiseert al enige tijd haar Masterclass Veranderkunde. Cursisten weten onze masterclass te waarderen omdat hij kort, krachtig en praktisch is.
Basis is action based learning. Dat wil zeggen dat de masterclass wordt gehouden op basis van de cases van de deelnemers zelf. Tegelijkertijd wordt er, vanuit de praktijk, een theoretische basis onder gelegd. Dit doen we met het Change Management Framework. Dit Framework is gebaseerd op de laatste relevante concepten en inzichten in de markt: Agile, Kotter, Senge, Lean, etc.

Via een eindtoets krijgen de deelnemers de kans zich te certificeren voor het gebruik van het Change Management Framework in de praktijk. Dit biedt tal van extra voordelen.

Vanaf heden (7/4/16) stellen we deze bijzondere Masterclass beschikbaar o.b.v. open inschrijving. Zodra we tenminste 8 en maximaal 12 kandidaten hebben zullen we een definitieve datum inplannen. Inschrijven kan door een mail te sturen of te bellen voor meer informatie met 035 631 5925. Lees eventueel meer op de webpagina van de Masterclass Veranderkunde.

We zijn overigens wel kritisch naar onze kandidaten. Deze masterclass is in hoge mate interactief. Deelnemers leren ook van elkaar! Dit betekent dat deelnemers wat aan elkaar moeten hebben en veranderervaringen moeten kunnen delen met elkaar. Dit zullen we toetsen middels een intake.

Naar het overzicht