Terugkijken op succesvol seminar: 4 generaties op de werkvloer


23 mei 2016
Categorie: Seminar

Omgaan met 4 generaties op de werkvloer

Afgelopen donderdag 19 mei organiseerde RibbonWood het seminar 'omgaan met 4 generaties op de werkvloer' met Femmeke Ruisch (KPN). Femmeke wist op geheel eigen wijze het onderwerp goed uiteen te zetten.

Onze conclusie was dat er eigenlijk niet zo heel veel verschillen zitten tussen de generaties. Wel dat er veel sprake is van vooroordelen tussen de verschillende groepen. Dan zijn er natuurlijk wel wat verschillen, maar het pleidooi was om juist goed gebruik te maken van die diversiteit. Hiervoor is luisteren naar elkaar essentieel en dat lijkt af te nemen naarmate we ouder worden (helaas).
Dit wordt mede beïnvloed door het feit dat de oudere manager opgegroeid is vanuit het verleden: mijn perspectief van gisteren was goed, waarom zou dat vandaag ook niet gelden? Dit is niet een kwestie van generaties, maar veel meer van leeftijd, en daarmee van alle tijd.

Andy Lo Tam Loi wist de presentatie en discussie alweer kundig te vatten in een aantal prachtige visuals. E.e.a. vond plaats onder facilitering van RibbonWood. Gespreksleider was Erik Greven, principle consultant bij RibbonWood. Voor Andy was het overigens de laatste keer dat hij ons bijstond, hij gaat zich storten op een andere stijl van tekenen.

Dank Femmeke, Andy en Erik,
Het was weer mooi.

Volgende seminar: 28 juni 2016!

De volgende sessie zal al heel snel plaatsvinden, dinsdag 28 juni. Dit is daarmee een ingelaste sessie en gaat over Kracht Zonder Macht. Kracht Zonder Macht is mijn meest recente boek en gaat over ketenregie: hoe kun je de keten goed laten funcitoneren zonder directe macht over je ketenpartners. 

Volgende keer ook uitgenodigd worden?

Was je niet uitgenodigd en zou je voor een volgende keer wel op de lijst willen. Schrijf even een mailtje aan info@ribbonwoodconsultancy.com.

Groeten,
Kees Lindhout.Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.