RTLZ/ RTL7: 11 oktober 12:30 Kracht zonder Macht


02 oktober 2015
Categoriën: Succesvol veranderen, Regievoering

 Ons boek op RTLZ

11 oktober 12:30 zitten wij aan de buis gekluisterd. U ook? Dan komt onze promo over het nieuwe boek 'Kracht Zonder Macht' op RTLZ (RTL7).

Succesvolle regievoering

'Kracht Zonder Macht' gaat over succesvole regievoering. Zonder het te weten bestaan alle organisaties uit ketens van activiteiten. Dit betekent dat organisaties sterk van elkaar afhankelijk zijn geworden. Hét verschil is te maken door het meest succesvol te zijn in het organiseren van samenwerking. 

Uitdaing is echte samenwerking

En dan niet alleen 'gewoon' samenwerking. Maar een samenwerking waarbij de hele keten streeft naar de meest optimale performance. Waarbij de hele keten ook aanpasbaar is als de markt dat vraagt.

Dit is een forse uitdaging. We geloven zelfs dat het aangaan van deze uitdaging noodzakelijk zal zijn voor het voorbestaan. Denk maar eens aan een verstoring van de keten bij één van de ketenpartners waardoor het imago van de andere ketenpartner zwaar wordt beschadigd.

Hoe gaat u deze uitdaging aan? Dat is te lezen in 'Kracht Zonder Macht - met 6 stappen naar een optimale ketenregie'.Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.