Kracht Zonder Macht - Cover


18 september 2015
Categorie: Regievoering

Kracht Zonder Macht

Zoals eerder vermeld in de blog opnamedag voor RTLZ ben ik bezig met een nieuw boek: Kracht Zonder Macht. In december hopen we dit boek op de markt te zetten. Het concept is nu voor 90% gereed en bevindt zich in het review stadium.
Deze week kwam de voorkant van het boek beschikbaar. Erg mooi wat mij betreft. Met dank aan onze vrienden van Futuro Uitgevers.

Huwelijk

Het boek gaat over een goed huwelijk tussen Ketenregie, Verandermanagement en Kwaliteitszorg. Bedrijven van vandaag bestaan uit ketens. Ketens van samenwerkende bedrijven. Het managen van deze ketens is zeer lastig. De ketenpartners werken voor meerdere afnemers en dienen niet alleen één enkele keten. Vaak ontbreekt het overzicht om echt goede besluiten te kunnen maken. Daarnaast is het doorvoeren van verandering een traag proces omdat er zoveel afgestemd moet worden.

Succes of falen hangt af van ketens

Omdat organisaties vrijwel alleen nog maar bestaan uit ketens wordt succes of falen vooral bepaald door de mate waarin organisaties in staat zijn deze ketens goed te laten performen en goed kunnen aanpassen aan de steeds sneller veranderende marktomtstandigheden.

De auteurs van dit boek zijn van mening dat het mogelijk is een goed huwelijk te vormen tussen Ketenregie, Kwaliteitszorg en Verandermanagement. Meer weten? Nog even wachten op de publicatie; of houd deze blog in de gaten.Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.