RibbonWood Seminar 24/9 over Innovatie mét Grafisch Facilitator


29 augustus 2015
Categorie: Seminar

24 September RibbonWood Seminar Disruptive Change met Gerard Scheenstra + Grafisch Facilitator Andy Lo Tam Loi! Zie ook --RibbonWood Seminar: Disruptive Change. Deze keer hebben we Grafisch Facilitator Andy Lo Tam Loi bereid gevonden ons seminar te komen versterken.

Inschrijven?

Heb je je nog niet ingeschreven? Wees er snel bij, het aantal plaatsen in beperkt. Druk op: Inschrijven.

De kracht van het visualiseren

Zowel wij als Andy geloven in de kracht van het visualiseren. In mijn opdrachten ben ik ook steeds meer filmpjes/ tekeningen gaan maken. Soms met behulp van een expert, soms kun je zelf ook leuke resultaten bereiken.

Andy: “Visualiseren, de oudste professie van de mensheid. Al in de prehistorie maakten holbewoners er gretig gebruik van om op te leiden/te communiceren. Visualiseren is tegenwoordig hot en bezig met een opmars in het bedrijfsleven. Niet zonder reden. Het stimuleert creatief denken, verbindt linker- en rechterhersenhelft denken en draagt bij aan een betere collaboratie van teams. Daarmee zijn ondernemingen beter in staat beslissingen te nemen. Bij dit seminar gaan we dit experiment aan met jullie en onszelf."

Meer weten?

Zie ook dit filmpje op Youtube waarin Peter Durand in nog geen 2 minuten iets verteld over de achtergronden van Grafisch Faciliteren of kijk op de website van Andy, 'The Crib'.

 Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.