Het is zover: Lancering RibbonWood Strategy Assessment!


16 juni 2015
Categorie: Succesvol veranderen

Het is zover. De RibbonWood Strategy Assessment (RSA) is gelanceerd! Door het invullen van een redelijk eenvoudige vragenlijst (22 vragen) krijgt u in slechts 20 minuten inzicht in uw organisatie en de veranderbaarheid daarvan. Dit geeft belangrijke informatie voor het vergroten van het succes van uw verandertraject.

Vragen

De hoofdcategorieën van de vragen zijn als onderstaand.

  • Zijn er externe omstandigheden die de organisatie dwingen zich aan te passen? Ziet uw organisatie die omstandigheden ook en reageert ze daarop?
  • Wat zijn de kenmerken van uw organisatie? Makkelijk of moeilijk veranderbaar?
  • Wat kunt u zeggen van de organisatie van verandering?

De RSA kon tot stand komen dankzij onze samenwerking met het TransparencyLab. Een bedrijf die als geen ander met dit soort vragenlijsten weet om te gaan en van Big Data ook inzichten weet te creëren.

Nuttig?

Ik zou zeggen noodzakelijk. Het zijn misschien platitudes, maar toch maar al te waar: De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. Als u niet mee gaat, staat u stil en bent u binnenkort out of business. Het vermogen om te anticiperen op de veranderende markt wordt steeds belangrijker voor succes. De RSA biedt inzicht en kan op die manier bijdragen aan uw succes.

Direct invullen?

Lees eventueel eerst meer op onze RSA pagina of ga direct naar het strategy assessment.Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.