Reacties op de verandermanagement blog


23 januari 2015
Categorie: Verandermanagement

Beste lezers, een 'technisch' bericht.

De blog van RibbonWood is bedoeld om een goede interactie met de lezers aan te gaan. Dan wordt het pas echt leuk. Ik leer dan ook weer van de meningen. Ik heb net kunnen constateren dat er reacties waren. Fantastisch! Dank voor jullie reacties.

Om ze te lezen zie Dashboard en Verandermanagement 10S.

Maar ik moet helaas wel toegeven dat de website en ik nog niet helemaal optimaal samenwerkten tot vandaag. Ik had die reacties moeten goedkeuren en heb dat net pas gedaan. Er waren dus lezers die de moeite hadden genomen een reactie te maken zonder dat ze dat op de site terugzagen. Mijn excuus, ik zal de site ook laten optimaliseren zodat dit binnenkort niet meer voor kan komen. Blijf reageren, de waarheid zit 'm juist in de discussie!

Groeten, Kees Lindhout.Reacties


Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.