RibbonWood goes Lagerhuis ;-)


10 september 2014
Categoriën: Lagerhuis, Seminar, Verandermanagement
===========================================
Het seminar voor 30 oktober is vol. Inschrijven kan helaas niet meer. Maar geen nood. In het voorjaar van 2015 zullen we weer een nieuw veranderseminar organiseren. Houd deze site in de gaten als je wilt participeren.
===========================================
 
RibbonWood organiseert op 30 oktober 2014, tussen 16.00 en 19.00 de opvolger van het mini seminar: 'Succesvol Veranderen in 10 Stappen'. Het mini seminar van 9 juli 2014 was ons (en het publiek) zo goed bevallen, dat we het leuk vinden om het nog een keer te doen.
 
Vanuit het centrale verandermanagement thema gaan we de discussie met het publiek aan o.b.v. een centrale vraagstelling; en, omdat we zo gecharmeerd zijn van het Lagerhuis concept, hebben we besloten dat toe te passen op deze meeting. We organiseren een panel van experts, waaronder de spreker van deze keer: Erik Overdick. Erik zal het onderwerp gedragsverandering aansnijden aan de hand van enkele prikkelende stellingen.
 
Meedoen? Wees dan welkom op het RibbonWood mini seminar. Wees er snel bij. De zaal is (bewust) gemaximeerd op 40 bezoekers. Locatie: Bel Ami te Bussum. Inschrijven kan via een mail aan claudia.lencioni@ribbonwoodconsultancy.com.


Reacties


2 reactie(s) op dit bericht

Koen

11 september 2014
Leuk idee Kees!!! Het Lagerhuis... ook ooit een idee van mij in het kader van een ICT-sessie :-)

Beantwoorden

keeslindhout

12 september 2014
Ja Koen, zo zie je maar, goede idee├źn komen altijd boven drijven.

Rens Schipper

31 oktober 2014
Ik vond het een interessante bijeenkomst, deels informatief (over gedragsverandering) en deels open discussie in het format van het Lagerhuis.

Beantwoorden

Replay Reactie

Anuleren replay

Laat een reactie achter

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Verplicht*

** Verplicht, wordt nergens getoond.